tinasurfazavas

Čudaki

5 komentarjev

Smo eni izmed tistih čudakov, ki hodijo v Trbiž v šoping. Kako bi že rekla Miss 10 par of Camper, twilight zone.
Zakaj pol tja? Mal nostalgije, drugič pa, ker je šoping uspešen. Prvotni namen sta skoraj vedno punce in njuna obutev. Ena ima ful tenko nogico, da ji vsak Ciciban pleše, druga pa široko z visokim nartom, da ne gre v Ciciban. Kakorkoli že, mi smo se navadili trgovine in prijazne postrežbe. Prodajalka privleče vsaj 5 parov čevljev, različnih proizvajalcev, ene številke. Doda še kak model od lani, po polovični ceni in dobim vsaj tri pare kvalitetnih čevljev za dva geoxa, ki pa mimogrede sploh ni tko zlo kvaliteten, vendar o tem kdaj drugič. Pol čez cesto imaš pa še Iano, pa Benetton, pa Sisley in Max&co. (kamor nisem šla:)), in trgovina kjer so 15 let nazaj prodajal CK stvari, zdaj imajo neke bolj mladostne znamke.
In še ena legendarna, kjer smo danes preživeli veliko časa. Tu prodajajo med drugimi meni ljubimi blagovnimi znamkami, tudi Diesel in ti kavbojke na licu mesta v 15 minutah tudi skrajšajo. Majo tak lep star Pfaff v trgovini, da sam gledaš. No ta trgovina je danes kriva za cel zapis. Moj danes NAJdražji, je probal vsaj 8 parov hlač in ene 5 srajc in punce sta bili res potrpežljivi. Vendar se je najmlajši tu že mal trgal, podivjala je izven meja, med drugim je prebudila trgovinskega psa, ki jo je samo postrani gledal. Na mizi sem našla knjižico, in si jo sposodila za umiritev, da bova gledale slikice. Knjige namreč pomirjajo moje otroke. In glej ga, na koncu smo kupili knjigo, pravzaprav plezalni vodniček, ker so opisane zelo dolge smeri, po nizkih ocenah. Lokacija pa je Italijanska stran Bovca. Evo Ninja to je idealno zate!!!


Res si želim spet plezat, pa tud če sam petke. Pejmo kej lezt!!!

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

5 thoughts on “Čudaki

  1. Borisu je v čast, da je omenjen v tvoji pisariji.Aja, pa tudi jaz hočem plezat!!! Si kaj gledala letno rekreacijo na kakšni novi steni?

  2. Ne. Bi se pa z veseljem, pridružila enkrat tedensko na kaki steni, sam v Pirenče me ne vleče preveč!

  3. Tja tut jaz ni bi šla.Greva v akcijo in najdeva eno fajn stenco.