tinasurfazavas

Spet malo o selitvi, Ikei in zarečenem kruhu…

8 komentarjev

Ko sva kupila stanovanje, sva z njega naredila tole:

No, ne čist takoj! Da ne bo kdo mislil, da sva prišla pogodbo podpisat z Hiltijem v roki :). Malo je bilo treba še posvetovanja in izračunov, pol je pa res tole ratal. In pol smo sestavljali iz nule.  Seveda pa sva sestavljala tako, kot da se ne bova nikoli več selila. Mogoče le še v NY:).
 Ob taki totalni prenovi ne naročaš še masivnega pohištva po meri:). A zakaj?  Prvič, ker se ti malo mudi vselit, drugič pa,  ker nimaš vreče denarja brez dna :). Hočem reči, da pol je bilo treba mal zarečenega kruha pojest, pa v Ikeo. Spisek sva precej oklestila in se odločila, da bo tale mali seznam pa že šel v avto, sej imava karavana:).
No, tokrat sva šla v Gradec. Ja sam tam so imel te male omarice za lumpe, ki sem jih nujno hotela imeti. No, pa se je izkazalo, da tudi v Gradcu nimajo vsega in sva mislila nazaj grede še v Celovec po manjkajoče stvari :D!

Takole sva zgledala v Gradcu:).

Manimejker je tako, drugi dan odšel sam v Celovec. Medtem ko sem jaz pakirala in sestavljala :). Namen je bil, da se v enem vikendu preselimo. Lumpe so bile pri babici. V nedeljo pa smo cel dan pakirali in prevažali stvari. Prazno stanovanje smo čisto napolnili s škatlami!!!
In rabili cel teden, da je iz takega pogleda:

prešlo v takega:

Ah ja! Kupila sva kar dve mizi in nobenega kavča. Manimejker pravi, da, ker smo kupili stanovanje, je treba delat in ne ležat:).

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

8 thoughts on “Spet malo o selitvi, Ikei in zarečenem kruhu…

 1. Uaaaa … Hudo lepo.

  Ste že zdravi? LOL

 2. Res lepooo, vidla u živo, super ste to zrihtal :-))) Bravooo:-)))

 3. Sanda, nej bi bli. Pa voi?
  Se namenimo preko maila!

  Ines, ti pa kr ulet po medvedka!

 4. Res zgleda prostorno, zračno in svetlo. Všeč mi je omara pri vratih. Čisto po mojem okusu. Kar se pa kavča tiče, se pa strinjam, da ga ne potrebuješ. Pri nas je kavč samo za pse, dnevna soba pa se je spremenila v office za dragija.

 5. Saša sej midva imava zato tako zasnovo stanovanja. Pač Tv se skor nikol ne gleda. Manimejker dela tudi popoldne in ne želi bit zaprt v nekem kabinetu ampak v dogajanju z nami. Me smo pa navadno v kuhinji od koder je tole slikano.
  Sam za kako knjigo brat al pa kak film pogledat bi bil pa kavč kar super :). Tko pa se zdaj poležemo kar po tleh:).

 6. Jooj, brez kavča! Pa sej na kavču se bere, igra, gleda smrekco decembra, žgečka, drema po kosilu, včasih spije kavo s kom, …
  Js si ne predstavljam bit brez.
  Pa veselimo se še fotk! 😉

 7. Dobrodošel Škratek!
  Se strinjam z vsem kar praviš, sam mi smo že dobrih 7 let zdržali brez kavča, pa bomo mogel še mal.
  Jaz pa si ne predstavljan življenja brez dopusta in že odštevam dneve, do smučarije:))).

 8. Sem šele sedaj videla komentar.
  Sej vse našteto se da početi tudi na tleh, za mizo na postelji, tako da vsekakor boste, ja.

  Smučarija je pa zame letos že mimo, tist teden je tako hitro okol, škoda. Upam da ste uživali.
  Berem naprej… 🙂