tinasurfazavas

Ljubljana teče

8 komentarjev

Včeraj sem imela en daljši tek, naj bi bil tempo tek.

Težko je sestavit daljši tek, brez  semaforjev in drugih podobnih motečih elementov. Če pa tekaš po Rožniku, so pa vzponi, sicer mali, vendar težko držiš en in isti tempo. Vsaj mene klanci precej bremzajo. Tekla sem začetek Jesenkovi poti, pa mimo skakalnic do Mosteca.

 Tu sem ujela tri fante in nekaj metrov tekla z njimi. Ko pa so se začeli pogovarjati o sobotnem teku na Šmarno goro, sem v trenutku stopila na bremzo. Takrat sem tudi opazila, da imajo vsi tiste kratke tekaške hlače in da najbrž niso glih joggerji, vglavnem PREHITRI. Nadaljevala sem do Koseškega bajerja in potem na PST. Kle pa ŠOK.
Že v Tivoliju in na Rožniku je bilo veliko skupin tekačev, ampak PST je bil preplavljen z njimi. Tudi če sem bila mogoče že malo utrujena, si niti pomisliti nisem upala, da bi upočasnila tek, kaj šele prenehala. Pomoje,  sem srečala vsega 5 ljudi, ki niso tekli. Od tega sta bile dve visoko noseči in drugi trije ostareli sprehajalci psov. Tako da gužva bo in jaz bom tam.
Kako gre pa vam?

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

8 thoughts on “Ljubljana teče

 1. Oh, jaz sem ena izmed tistih treh osivelih sprehajalcev psov :))

 2. :))) Važn, da je kuži zdrav!

 3. kr gre, kr gre, moram reč… če ne drugega, me Asics preganja, hehehe!
  Tudi pri nas, na vasi, opažam čedalje več tekačev, pa sem bila pred dvemi leti še čisto sama…

 4. Pri sestavljanju puzzle odlično, pri teku malo manj 🙂
  Miss 10 pair Camper, od tega trenutno v uporabi le po en čevelj na par 🙂

 5. Zjutraj smo se pejali čez mesto (Prule) in je vse nekaj gomazelo :)))

  Tudi lokalno okrožje ne sameva – pred 5 leti sem bila čist čudna, danes nas je že za dren delat na standardnih potkah :)))

  Aja … gre gre!!! Itak je vse v glavi 🙂

 6. @Akvarij, mene tud – nonstop!
  @Miss 10 pair, ma a veš da vas je velik poškodovanih in da se mi je ravno na tem teku dvakrat klecnil gleženj, da sem bla sama nase jezna. Na srečo ni blo hujšega.
  @Pika, kako že? Kdor nima v glavi, ma pa v nogah:)

 7. Po vsej verjetnosti bom pretekla tistih 21 km, za čas bom morala pa precej mižat na en uč, če ne kr na oba;-( mah, ajd, sam da pretečem… Ti si se to bolj zares lotila – bravo!

 8. Da me ne bo kdo narobe razumel. Vsak, ki preteče zadano razdaljo je za moje pojme zmagovalec in 21km ni malo (govorim iz izkušenj :)).

  Tako da @Gourmet ne mižat (lah padeš ;)) kar ponosno čez cilj.