tinasurfazavas

Rimske boginje

7 komentarjev

Da ne boste mislili, da sem šivalni stroj čisto zanemarila :). Kar nekaj stvari je nastalo, pa sem pozabila poslikat in objavit.
Sem imela pa novo inspiracijo za šale, tiste ki grejejo. Kolegici je mama napletla čudovito lisičko, približno nekaj v tem stilu in ker jaz še nisem tako vešča pletenja in ker moji otroci ne marajo volne, sem se spomnila, da bi lahko kaj podobnega naredila iz termovelurja. Tako sta včeraj nastala dva šala v kompletu s kapami.

Medved za  dvoletnika in pisano bleščični komplet za njegovo sedemletno sestrico.

 Poleg tega, pa je bila rojstnodnevna zabava v rimskem stilu, kar je kot naročeno za moji boginji. 🙂

Evo takole so se, opa, smo se sladkali. A niso čudovite?

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

7 thoughts on “Rimske boginje

  1. Uau, všeč mi je, vse. A si sama delala tele čoko zadeva in če ja, kako? Pa vse najboljše Rimljanki :o) Riba

  2. Tile čudoviti čokoladni lolipopi niso moje maslo, ampa so plod ene druge ustvarjalne mame in ko zvem kaj več, bom sigurno objavila!

  3. Bravo! Super je – čisto vse! Kako mora biti fino, če imaš par tako ustvarjalnih rok, da lahko zašiješ kaj takšnega – jaz bi tudi imela!

  4. Navdušena tudi jaz! Tisti komplet z medvedkom je fantastičen, zabava z čokoladnimi lizikami pa tudi izgleda, da je noro dobr uspela. Tole bom morala nujno probat, do marca imam čas da naštudiram … da bo tudi moje dete ponosno na mamiko :).

  5. Šali in kape so super, rojstni dan ste imeli za bogove… Hvala za idejo z lizikami in za video! Bomo prav kmalu sprobali.

  6. Draga gospa Gourmet, če pa Vi (ti) nimaš ustvarjalnih rok, meni vedno sline dol tečejo ko se sprehajam po tvojem blogu! 🙂

    Studio 13, mi imamo tud marca praznovanje, ki bo primerno za takele lizike ;).
    Če pa bi jih kdo naročil, pa lahko zrihtam kontakt od ustvarjalke slikanih (pišite mi na mail).