tinasurfazavas

Biografije

7 komentarjev

Tole sem prebrala na dopustu.

  Čisto po naključju so vse biografije. Cavazzo mi je prinesla Miss Retro, ostali dve pa sem na hitro pograbila v knjižnici, ko jih je nekdo vrnil. Kljub enaki zvrsti, govore o treh povsem neprimerljivih ljudeh. Vendar pa je vsaki knjigi čutiti trpljenje, veselje, ljubezen in vsak izmed njih pripisuje  velik pomen družini.
Vsaj tako sem jih jaz prebrala. Priporočate še katero?

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

7 thoughts on “Biografije

 1. Just kids (Patti Smith)
  Life (Keith Richards)
  Rafa (Rafael Nadal in John Carlin)

  Cavazzo moram tut jaz cimprej prebrat…

 2. Od Vilfana, ne vem več naslova, ma meni je bila zelo všeč. Dobro napisana (če se ne motim, jo je pomagal napisat tadej Golob?).
  Na dopustu pa sem prebrala samo nekakšno biografijo japonskega junaka Mijamota Musašija, Pot meča… moram poiskat še drugi del…
  Sicer pa sta se meni res močno usedli v srce Cavazza in Ne gre samo za kolo.

 3. Ob zadnji knjigi se mi je posvetilo, za katero Ančko najverjetneje gre:)!

 4. Meni so se vse tri usedle.
  Bom v knjižnici poiskala Vilfana.

 5. Jobsa, jasno 🙂

 6. Vesna Milek se mi je zagabila do konca, ker knjiga sploh ni lektorirana, ona pa očitno nima pojma niti o osnovnih vejicah. Fuj take, fuj! Kolkr mi je bila vsebina dobra in me je vlekla, se mi je vse skupaj zdelo odvratno, kako si lahko neka študentska založba privošči dat ven za njihove razmere drago knjigo in še nelektorirano.

 7. Se vidi, da nisem “od foha” ;). Sem pa nekoč skušala prebrati Abramoviča, pa sem ga opustila, tako zaradi vsebine kot slovnice.