tinasurfazavas

Pinterest

7 komentarjev

Blog, Facebook, Googel+, Twitter in še kaj. Meni je preveč. Nekako se najbolj najdem na blogu in FB vse ostalo bom skenslala. Včasih pogledam kake tvite, sam me ne potegne, da bi sama tvitala. Tako ali tako preveč časa preživim na računalniku. Pinterest mi izgleda zanimiv in prav to bi si želele pred 4-mi leti, ko sem začela blogat. Želela sem deliti stvari, ki jih sama najdem na internetu in so mi zanimive. Potem pa je blog zašel v drugo smer in nastal tipično “mama-st” blog. Evo in kot mama objavljam izdelke svojih Lump.

Pa naj vas ne odplakne.

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

7 thoughts on “Pinterest

 1. Lepi pirhi! Kako ste jih pa naredile?

 2. Z belo voščenko rišeta na bela jajčka, pol pa v barvo.

 3. O, kako luštno! Dobra ideja!

  Ja se strinjam, preveč je vsega ratalo.
  Pinterest mi je všeč zaradi idej, ki jih lahko zbereš na kup.
  FB je za prečekirat ampak nič ne zamudiš če te ni nekaj časa.
  Twitnila sem ene parkrat, ampak ne vem komu na čast.

 4. Oooo tudi pri nas smo porisali jajcka z voscenko, potem pa v barvo 😉
  Meni je tudi Blog in FB cisto dovolj.

 5. Jaz uporabljam Pinterest kot žensko revijo… Ko sem sama in imam čas, si privoščim, da me odnesejo ideje in zanimivosti.

 6. Ja jaz imam veliko blogov na readerju in si tam spravljam ideje. No včasih, pa iščem ko nora, kje sem že nekaj vidla!

 7. Jaz imam blog, prej sem sodelovala na par forumih, pa to ni bilo to oziroma so se “pokvarili” vsak po svoje. FB imam in spremljam (ga pa ne jemljem tako smrtno resno kot mnogi), ostalo me pa ni premamilo. Tale Pinterest pa malo počekiram, morda bi znalo bit zanimivo