tinasurfazavas

1.1.

2 komentarja

Dan pred novim letom sem zaključila še zadnje izdelke in nastalo je tudi nekaj povsem novih, ki se jih bo dalo tudi naročiti. Žal so bile male manekenke na počitnicah in sem morala poslikati kar sama. 🙂

ImageImage

Leto pa smo prav prijetno zaključili s popoldanskim bowlingom v bližini nas.

ImageP1130041

Tale slika priča, da imamo v naši familiji res radi barve :).

Nadaljevali smo z večernim sprehodom po Ljubljani, si privoščili večerjo v domači režiji, otroci tudi ogled otroškega filma in končali na naši strehi, kjer se zaradi megle žal ni videlo ognjemeta. Je bilo pa kar nekaj spustov precej glasnih raket v domačih režijah.

Zbudili smo se v sončni dan, ki je kar klical po izletu. Poklicali smo prijatelje, ki pa so naše povabilo spremenili v svoje in nas povabili na Cicelj. Cicelj je  manjši hrib v bližini Sv. Miklavža nad Moravčami.

P1130043P1130044

Ni ravno hrib z nekim razgledom je pa pasalo pohajanje po soncu in gozdu z malce preveč vetra a brez kakega večjega napora.  Največji napor tega dne je bil najti odprto gostilno. A na koncu nam je uspelo :).

Vesela sem, da smo leto začeli z izletom, ker se mi zdi da je le teh bilo mnogo premalo v letu 2012.

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

2 thoughts on “1.1.

  1. Jaz bi tudi imela take kavbojke le da bi bile zelene!

    Pri nas se je za misijo nemogoče izkazalo najti gostlno odprto 31.12 za čas kosila. Je ni bilo. Na koncu smo morali na kosilo v hotel.

    Srečno!!!