tinasurfazavas

Pustni kostumi…

3 komentarji

Kar ni konca kostumov letos. Tale vila ni žal nič reciklirana, bo pa najverjetneje služila še za kak drug namen kot samo za pusta, ker vem kako se dekleta rada igrajo najrazličnejše igre preoblačenja. Krila so nastalo podobno kot tale tule.

Image

Moj najljubši in seveda edini nečak, si je izbral dihurja za masko. Ko sem mu poslala slikce dihurja in jazbeca, mi je odločno nazaj poslal sliko in napisal, tale Skunk bi bil.

Image  Odločila sem se za kombinacijo reciklaže in ostankov materiala, ki ga pri meni ne manjka ;).  Tako sem porabila dva črna moška T-shirta in dvakrat po 30 cm črnega in belega flisa,  za šapice pa ostanke manjših kosov materiala.

Image

Moja mala lumpa si je zamislila Kung Fu Pando. Tudi ta je reciklirana. Delno iz babičine črne plišaste trenirke, mojih starih  majic in ostanki različnih materialov. Sva pa morali všiti tudi dva žepa za dodatne “povštre”. Eden je na trebuščku, drugi pa na riti.

Image

Lumpa je presrečna!

Najverjetneje vam je zdaj jasno, kaki kostumi še sledijo ;). Pusta se kot vsako leto veselimo.
Kaj pa vi?

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

3 thoughts on “Pustni kostumi…

  1. Super je gledat tele tvoje kostume. Pri nas žal niso bili nič kaj reciklirani, samo so mi pa všeč, sem kar ponosna nase 🙂

  2. Čakam Ribica, da vidim tvoje mojstrovine. 😉

  3. Evo, zdaj so online 🙂