tinasurfazavas

Športno – kulturni dan

2 komentarja

Mala Lumpa hodi v glasbeno pripravnico in zaključno prireditev so organizirali to soboto ob 11h v Slovenski Filharmoniji.  Seveda, je bil to soboto tudi tek trojk na katerega smo se že 6-ič zapovrstjo  podali tudi POGUMNI (Manimejker in moj brat sta preostala dva člana). Vsako leto tudi sledi tale zapis.

Večina rednih sledilcev ve,  da zadnje pol leta jamram, da mi tek ne gre najbolje od nog in tudi v četrtek sem gagala po Rožniku in niti enega klanca nisem odtekla v celoti. Tako sem fantoma sporočila, da se že v naprej javim za najšibkejši člen, da bo pa treba vseeno pohiteti, ker moramo biti ob 11h že na koncertu. Tako smo se prvič postavili res spredaj in štartali s ta “hitrimi”. Manimejker je opozarjal, da smo prehitri,  saj smo se odločili,  da imamo tempo nekje med 5.3 in 5.5 na km, nas pa so ta hitri malce zavajali. Pa je kar šlo, malce smo klepetali, pazili na tempo in tekli. Meni je hladno vreme pisano na kožo. Prav super mi je šlo. Tik pred klancem sem testirala nov gel (nimam pojma kje sem ga dobila- je pa bojda brez glutena), ki niti ni tako ogaben in mislim da dela. Klanec sem tekla, tekla in tekla. Fanta sta mi sledila, Manimejker je sicer zaostajal, vendar sva ga na vrhu pri vodi počakala in dirjali smo naprej. Midva z bratom sva kar nastavila tudi po klancu navzdol, saj so za naju najhujši zadnji km po ravnini. Navadno je to peklenskih 2,5 km po soncu. Tokrat sonca ni bilo in meni je dež super ustrezal, blato na Golovcu pa malo manj. Tempo je bil čisto prehiter za nas, ampak  mene je spodbujal pogled na uro, ki je govoril, da bomo tekli svoj najboljši rezultat in smo tudi ga 1:16:27. Bravo fanta, vsako leto smo boljši. Drugo leto pa še hitreje!

2013-05-11 09.07.03

Popili smo juhico, pojedli pomaranče in odšli v filharmonijo. Aja, nič se nisem preoblačila. V Wc-ju filharmonije sem si umila obraz in nadela svežo majico in jopico. Superge in noge pa so bile še čist usrane. Tako da rušimo tabuje. Tudi v usranih supergah te spustijo v filharmonijo :).

2013-05-11 12.11.57 Seveda bi mi bilo ljubše, če bi se uredila. Bi mi bilo pa tudi ljubše, če bi se glasbeniki kdaj ozrli še malo okoli sebe. 😉 Koncert je bil super. Lumpa je zelo lepo pela, velika Lumpa je bila zelo pozorna na pihala, mene pa so prevzela godala. Krasno je bilo! 2013-05-11 12.06.52

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

2 thoughts on “Športno – kulturni dan

 1. Ma, deeej, taka si šla v filharmonijo! :-))))
  Faca!
  Čestitke za tek.
  Mater, drugo leto grem pa res!!!

 2. Ja itak! Tašča mi je v garderobi filharmonije pustila ruzak in sem gardoroberju rekla, če mi ga prosim da. PA me pogledu prav presenečen in izjavu: A vi ste tekla?
  MAnimejker pa čist mokr: JA A se ne vid?
  Še kr hecn! Sam kaj čmo. Mojca jaz na temu Golovcu vedno najbolj uživam. Res mi je najlepši tek od vseh! Tko da priporočam!