tinasurfazavas

7 Flora

4 komentarji

Malo nostalgije nikoli ne škoduje.  Naša najmlajša Lumpa je praznovala 7. rojstni dan in že nekaj let ji obljubljam tak čisto tapravi foto album. Starejša ima vsaj tri, mlajši pa sem zmontirala kar nekaj filmčkov, evo tale je star že 6 let, a do sedaj ni imela  nobenega foto albuma.

Tako je končno dobila svojo prvo Foto knjigo. DSC_0087

Vmes smo obudili marsikateri spomin, tudi tiste najbolj boleče. Kako so ji na živo šivali jezik, kako so ji trije Grki gledali v močno vneto uho in je tulila ko jesihar. Kako smo jo na smučišču tlačili v aki, ko si je spahnila nogo in nenazadnje sva bili pretekli teden na ispiranju vnetega ušesa in končno dobile navodila specialista, kako se najbolje izognemo morebitnim bodočim vnetejem. Ob vseh teh dogodovščinah mi na misel ne pride, da otrok ne bi več smučal, plaval ali pa bil drugače prikrajšan za male poškodbe, ki zagotove še pridejo, čeprav moram priznati, da bolj bolijo  kot moje poškodbe.

Tako si je za rojstnodnevno darilo izbrala rolko in ne vem kdo je bolj navdušen, jaz ali ona. Škoda le da gre jesen notri ampak sej snega še nekaj časa ne bo. 😉
DSC_0078
DSC_0030
DSC_0037
DSC_0043
KLanci so zakon!
skejtarka 1
Pa sonce in jesen tudi.
DSC_0095

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

4 thoughts on “7 Flora

  1. Ribica Hvalalalal , od mene in od Lumpe 🙂

  2. Hudo, kakšna poza na rolki in kakšni klanci.
    Pa vse najboljše!