tinasurfazavas

1. v Mišji

2 komentarja

DSC_0225Ker je bila za nedeljo lepa napoved, doma pa že vse oprano ;), sva punce poslala za en dan k babici, šotor sušit. Sama sva jo mahnila v Mišjo. Jaz sem sicer bolj navijala za Osp, ampak Manimejker si je želel v Mišjo, saj tam sploh še nisva bila. Itak, da ni blo nikjer za parkirat, ampak recimo, da sva avto sparkirala in se namenila v Harry Potter sektor.

Meni  že 1. pogled ni bil všeč. Smeri so že na 1. uč zgledale navijaške, moške. Šalce, sam vse mal visi… O.k. jaz se preoblačim, Manimejker pa gleda knjigo in izbere smer. Navesi se s kompleti, da gre te “lažje” on prvi vpenjat. O.k. Visel je na prvem kompletu k makaron in kmalu obupal, nato pa pa poslal mene v boj. O.k. Grem jaz in se usedem na 1. komplet, mal pogledam kam se postavit in zlezem. Pridem dol čist navita, z dvema buteljkama. Vprašam Manimejkerja, kok nej bi bila ocenjena, saj menim, da so mi bile vse 5c na Hvaru lažje. Manimejker prav,  da je 5a in jo zleze za menoj (toprop), strinja se, da je težka. Nakar grem gledat vodnička in vidim, da sem za ogrevanje vpenjala 6a+. Super, sem se vsaj potolažila,  ker sem drugače že skor cepetala, da hočem v Osp.  Nato sva lezla vse sosednje 5-ke eno za drugo in vse so imele velike šalce, tko za fante, sam ne za Manimejkerja. Navrtan ni prav prijazno, pa še na vsake toliko časa mal visi. Sem pa po prvi smeri, zlezla vse na pogled, vključno z 6a. Kar ni slabo, samo za 6b, bo treba pa kam drugam ;).

Pa Čehi imajo zmer kako hudo robo sabo. Prvič vidla!DSC_0191

Manimejker, se mi je za začetni spodrsljaj, odkupil s kosilom 😉
2014-05-04 17.29.14

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

2 thoughts on “1. v Mišji

  1. Evo, jaz v zadnjih dveh objavah ne štekam nič. 🙂
    Če prav razumem ti gre plezanje prav dobro od rok. 🙂

  2. 🙂 Anita težavnost plezanje se razpenja od 1 do 9b, predvsem v športnem plezanju. http://sl.wikipedia.org/wiki/Plezalne_ocene
    JAz sem prilezla do tega 6a in nikakor ne morem naprej. Tko prbližen, ko tečeš 21 km pod 2 uri pa ne spraviš nižje :).