tinasurfazavas

Tinine kučne čarolije 2 ( Racerback bra)

11 komentarjev

Meni so zelo ljube majčke z “dirkalnim izrezom”, če ga po domače prevedem. Vendar pa je nedrček za take majčke pri nas malce težje dobit . Vsaj takega, da bi meni ustrezal.
Že pred leti sem se uprla nedrčkom s kostmi. Ugotovila sem, da mi hočejo na vsak način desno polovico oprsja približat levi in da tako izgledam nadvse smešna. Jaz sebe smatram kot žensko z desno in levo dojko in ne s parom dojk. 🙂
Bom narisala, da bo vsem jasno (levo- dve dojki in desno- en par).

In tako sem ugotovila, da mi ustrezajo nedrčki na trikotnik, zgolj s stransko kostjo. No, pa da ne bom samo o težavah, bom podala, še eno rešitev. Nisem pa sigurna, da deluje tudi na modrčkih z  okroglo kostjo.
Torej vzamemo nedrček.
Kak močnejši sukanec. Primemo za naramnici in skozi obročka zavežemo tri štiri nitke. Trikrat zavežemo in odrežemo. Takole:

 Potlej pa oblečemo še majčko in smo nared.
Aja, majčko pa sem si že lani naredila.

Upam, da vam tale hitra predelava kdaj prav pride. 🙂

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

11 thoughts on “Tinine kučne čarolije 2 ( Racerback bra)

 1. Suuuper rešitev, hvala!!!

 2. Ob priliki bom sprobala. Jaz namreč nosim take z okroglo kostjo.
  (PS: Kljub temu imam dve, ne par ;))

 3. Pa sej se razumemo, da nikakor nisem hotela biti žaljiva do uporabnikov drugačnih nedrčkov. Sem v bistvu žalostna, da ne obstajajo nedrčki z regulacijo razdalj med košarcami.

 4. Pri dodelanih Wonderbrajih je razdaljo včasih mogoče regulirati s trakcem in sponko ipd…. Drugače pa jaz počnem ravno obratno: pri kopalkah na zavezovanje za vratom trakce na hrbtu prišijem na modrc tako, da nastaneta dve naramnici. Drugače bi svoj vrat preveč namučila 🙂

 5. Tina, mogoče tlačiš svoje joškice v premajhne modrčke. Ker isti problem ima moja mama. Jaz tudi nosim s kostjo in imam dve.
  Je pa tale tvoja pridelava super fina, ker take majčke pa tudi rada nosim in se mi običajno pač vidijo naramnice. Zara je imela take modrčke, dokler so še imeli perilo.

 6. Ta mi je pa všeč:)))
  Včasih sem imela C košaro in 75 obseg in sem komot nosila take s kostmi.
  Zdaj pa sem bl na A košari, hrbet ma pa perutničke zaradi plezanja in obseg ni več 75 amapak tam 80 ali več in je res vse drgač.

 7. Sam zakaj pa bi ti pol rabla Wonderbra?:)))

 8. No, pa ne jaz :-))) (ga nimam, ker sem Wonderwoman :-))

 9. Ja sej se mi je zdel! 🙂

 10. Kul, za zapomnit. Sam takih “trikotnih” modrcev pa že en čas nisem nikjer zasledila. Jaz sem si običajno v takih primerih naramnice (snemljive) podaljšala in na hrbtu prekrižala ali pa oblekla modrc brez naramnic. Recimo danes :)))

 11. Ja te s snemljivimi naramnicami so bile meni tud kul. Dokler se mi niso začele kar same snemat:)))