tinasurfazavas

Kako že? Konec dober, vse dobro

9 komentarjev

Me kliče Ninja z blazno hudo idejo, oziroma prošnjo, da ga rešim iz zagate. No malo pretiravam. Zamislil si je,  da njegova žena potrebuje kako oblekico, ker imajo kar nekaj porok in da bi on podaril bon, pol se bova pa punce že zmenile. To kako si jo je on zamislil obleko, ne bom detajlno opisovala.
Hotela sem se izogniti, ker sem bolj take sorte za plažne oblekice in jersey stvari in ne neke nobel oblekle. Izkazalo se je, da Zajkla (Od Ninje žena (vzdevek je njegov)) nima pojma, kako oblekico bi. Tako sva se prebijale čez kroje, materiale, ponudbo v trgovinah… Čisto sem bila že obupana, ko sem končno v Svetu metraže našla meni zelo všečno blago in ga kar kupila. Zložila dve ali tri kombinacije in tako sta izbrala. Nastalo pa je tole:

Ni ravno nobel, je pa nekje vmes. Naročnici je bilo na probi všeč, tako da zagotovo ji bo tudi končni izdelek, ki je narejen na njeno mero, tako da Ninja, na Zajkli bo huda. 🙂
Drugič pa dvomim, da sprejmem tako “ponudbo”, ker me je kar panika ob iskanju.

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

9 thoughts on “Kako že? Konec dober, vse dobro

 1. Uuu, lepa!!! Jaz zbiram pogum, da sebi eno zašijem. Samo se tudi še nisem odločila, kaj sploh hočem.

 2. Super blago si našla in oblekica je super. Z veseljem bi jo nosila.

 3. U kakšna lepa oblekca in blago je res čudovito …

 4. Tkanina je bombaž z elastanom. Tak super, pa kvaliteten, sam ima pa mal gumiran tisk in kar nagaja, ko se zabremza pod strojem.

 5. Čudovita.
  Takoj bi jo imela!

 6. super material in prav super končni izdelek. Po moje bi ti tole moralo dat zagon za naprej 🙂

 7. Hvala za vse komentarje!

 8. Oblekca je zakon! Kar se tiče pa želja, so bile le-te preproste in so mojstru (Tini) puščale kar se le da odprte roke. A ni to želja vsakega kreativca?
  Tina, mam pa še eno idejo…:)

 9. Ninja sam da si ti zadovoljen, ostalo pa ob pivu!