tinasurfazavas

Zdravje,

2 komentarja

mi letos precej nagaja. Kot otrok sem jedla antibiotik zelo redko, mislim, da sem imela težave z ledvicami, angin se ne spomnim. Zdaj pa se mi je v 2 mesecih ponovila že 3x. Sesulo me je do podna. Prvič sem takoj po antibiotikih športala na polno. Drugič sem se šparala še en teden, pa se mi je spet ponovila. Tokrat sem kljub antibiotikom odšla na počitnice in se prepustila. Seveda sem se malce šparala, ampak glede na vse te antibiotike in počivanje kaj veliko od kondicije ni bilo za pričakovat.

Z Manimejkerjem sva imela 3 ure dopoldanske smuke in dve ure popoldanske in potem še kake dve furi z Lumpami. Lumpi sta se priključili smučarski šoli SD Novinar in supertruper uživali. Ker je bilo veliko novo zapadlega snega, se z Manimejkerjem nisva mogla upreti nedotaknjeni belini in gozdnim potem in sva imela že prvi dan tak muskelfiber, ki se z vsakim naslednjim dnem samo še  stopnjeval. 🙂 2013-02-27 10.14.09 2013-02-26 10.45.37

Tudi zadnje dva dni, ko ni bilo več svežega snega, sva izkoristila za spuste po širokih strminah, kjer sva bila skoraj sama. O gneči, ki sva jo  izkusila dve leti nazaj, tokrat ni bilo ne duha ne sluha. 2013-03-01 09.45.30Endomondo nama je dnevno beležil  od 50 – 60 km, seveda šteje tudi žičnice, ampak vseeno se mi zdi da je to kar precej smučarije.  Komaj čakam, da obujem superge in začnem nabirat tekaško kondicijo. Mali maratoni so pred vrati, jaz pa brez resne kilometrine.

Smučali smo v Kronplatzu in velika Lumpa je znova presenetila. Prve dni je celo skupino “bremzala” ker ni hotela na nobeno črno progo, za katere so navijali fantje v skupini. 2013-03-01 11.04.00Na tekmi pa jih je skoraj vse nažgala. No enega ji ni uspelo in tako je osvojila 2. mesto.Po tekmi, pa si je želela povozit še ne prevožene črne proge. Unbelievable, ko se ona odloči jo nič ne ustavi.

2013-03-01 14.59.33

No druga Lumpa ali mali kaskader jo je tokrat odnesla brez poškodbe, čeprav nama je na polno ušla v smreko, in sem se že videla na urgenci. Če se je prva rodila s strahom, ga ta drugi nihče še ni predstavil. Od vsega, pa najbolj uživa v skokih, gozdnih poteh in v ustvarjanju iz snega.  Takole je obdelala  palice. 🙂2013-02-28 15.21.37

2013-03-01 11.23.46Ker se je s zimskimi počitnicami, končal moj najljubši zimski dogodek, se zaradi mene zima lahko konča, vsaj v dolini 😉 !

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

2 thoughts on “Zdravje,

  1. Super za počitnice, škoda za antibiotike…a prehrano kaj paziš? pa dodatke vitamini pa te stvari? fotke so pa super, tiste palice so odlične!
    Glede zadnjega podpisa slike pa se ne bi mogla bolj strinjati!

  2. Prehrana mi je velika uganka, bom zbrala enkrat za en ta velik test, pa da vidim kaj mi škoduje.
    Drugače pa ja jemljem dodatke, trenutno seveda predvsem probiotike.
    Na dopustu sem se odločila, da je zdaj konc z angino. Pa da vidmo, če mam tako voljo kot Lumpa ;)!