tinasurfazavas

Tekaška krila

2 komentarja

Za 17. Lj. maraton sem sebi zašila prvo bleščičasto krilo, ki se je super obneslo, predvsem pri skakanju v snežno belem gozdu, kjer je uspešno zakrila mojo zadnjico. Več tule.

Malo je trajalo tako kot večina stvari pri meni :), da sem jo dodelala in zdaj je nared. Če si jo želite, jo pri meni dobite,  samosvojo bleščičasto krilce! Za frfotanje v vetru, za podiranje rekordov, za popestritev dneva ali pa kar tako, ker imate radi lepa krilca. 😉

kiklca tek6 kiklca tek5 kiklca tek4 kiklca tek3

Krilo je iz tanke prosojne mreže na katero so nalepljene bleščice (material za plesna oblačila) tako da je super lahka in zaključena z gumirano nedrsečo elastiko, tako kot jo srečate na kakih smučarskih gamašah, smučarskih  hlačah ali pa bundah. Ni primerna za samostojno nošnjo (mogoče za zelo drzno tekačico), ampak za čez dolge, tričetr ali pa čisto kratke hlače. Pere se ročno. Upam, da bo postala ne-pogrešljiv kos vaše športne garderobe ;). Za tiste, ki pa imate neukrotljive lase kot jaz pa lahko izberete še ujemajoči se trak,  da bodo lasje ostali tam kjer ste si zamislile.

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

2 thoughts on “Tekaška krila