tinasurfazavas

JUNIJ

3 komentarji

Tale mesec mi bo šel z rekordno hitrostjo mimo.

Končno je prišla vročina. Spekla sem si prvi kruh brez kvasa. Vsem je vrhunski. Spekla sem tudi  ribezovo pito brez masla, kar z olivnim oljem. Mljaska.

V ponedeljek sem prvič plavala “tako rekreativno” v 50m bazenu in kot je rekel soplavalec, 50 m še nikoli ni bilo tako dolgih.

2013-06-21 20.08.10

Dvakrat sem tekla ob zimskih urah (21h) in resnično uživala. Predvsem se najdem v telih izrekih in tako sem si kupila nove kratke tekaške pajkice. Sicer bi rajši imela  kake lepa kratke hlačke, sam ne neonske, ki mi bodo še v temi osvetljevale celulit na stegnih :).

obleke supergi

Spet uživam v teku in čisto sem navdušena nad okolico.  Tako z bazenom kot z Tivoli- Mostec okolico. Res!

Fascinirana sem kaj vse vidim na enem teku. Tečem mimo skakalnic in dostikrat pogledam kak skok mladega upa in se mi kar vsa koža naježi, preden doskočijo. Potem nadaljujem mimo godbe v Mostecu, pa do čudovitega Koseškega bajerja, pa na PST, pa potem čez potok  do Živalskega vrta pa čez Tivoli in domov. Krasno je.  Trenutno sem še večerna. Vendar ko bodo punce doma,  bom tek najverjetneje  prestavila na jutranjo uro. Mislim, da bom potrebovala to urco zase, še preden se  vsakodnevno spopadem z njima.

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

3 thoughts on “JUNIJ

 1. Super izreki – zelooo resnični. 😉
  Jaz v tej vročini tečem zjutraj – začnem okrog 5.15 in sem do pol sedme (ko pri nas začne žgati sonce) ponavadi že nazaj. Super je – mir, tišina in skoraj hlad.

  Aja, btw – krasne oblekce si objavila na FB.

 2. 🙂 JA sej to mi je jasno da bo treba zgodi vstat, sam pol bo treba tudi zgodaj spat :). Jaz pa pred 1h ponoči redko spim. Pa še dalj od 5km ne morem teči na prazen želedček. Tako da ne vem kako bo šlo tole z jutranjimi. Bom pa zagotovo poskusila.

  Hvala za oblekice, še pridejo 😉

 3. Uf, nočna ptica. 😉
  Kot kaže vremenska napoved, bo naslednje dni super za tek – ne bo treba zgodaj vstajat. 🙂