tinasurfazavas

Valovanja

Prvi teden počitnic je minil kot vedno, v prevelikih valovanjih. Od tistega, ko Lumpe vse sladke prilezeta v posteljo in se crkljata ko male muce, do preglasnega vpitja kričanja in dretja, ki se ne konča niti z mojim dretjem, ker more ta-velika zmeraj imeti zadnjo besedo pa tudi če je to le JA ALi NE.  Pa seveda, ko ji je malo dolgčas, beri zmanjka najljubše knjige, se spravi provocirat mlajšo, ki jo gladko malo “užge” in potem vam je približno jasno kako se to nadaljuje…. še sreča za bazen, ki mi pridno odplavlja to negativno energijo, ki se nabere na mojem hrbtu in ramah…

Velika zdaj itak kuha (nimam pojma kaj se jo loteva) in na počitnice gre danes le mala (prvič bo sama pri babici) to ji bo še greben zrasel :). Na hitro sem naštepala nekaj kratkih hlač in mahadračk, da ne bosta goli letali pri babici.

mahadrače JF juno Flora

Tole pa sem uspela danes pripravit, delno po receptu in delno prilagojeno na mojo dieto :). Ki sem si jo bojda izmislila, tako pravi Manimejker, kadar more zame pripravit solato brez mocarele, medtem ko z lahkoto preživi ob torti brez masla, še z večjim veseljem si jo baše na krožnik. Vedno bolj verjamem, da sem z drugega planeta in da so moški na svetu zgolj, da jezijo ženske.

P1140794

Dobra  je, samo da še to smetano naštudiram:)

Avtor: tinasurfa

Zaenkrat po netu, nekoč pa zares :)

Komentarji so zaprti.